• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Курси підвищення кваліфікації

№ з/п

Назва курсу

Загальна кількість годин

Форма навчання

Термін навчання (міс.)

І

Будівельний напрям

 

 

 

1

Технологія робіт при виробництві цегли

40

дистанційна

0,2

ІІ

Енергетичний напрям

 

 

 

1

Сучасні технології обслуговування об’єктів тепло- та газопостачання

32

дистанційна

0,2

2

Організація та виконання робіт у котельнях на твердому паливі

40

дистанційна

0,2

3

Сучасне устаткування та обслуговування в житлово-комунальній сфері

40

дистанційна

0,2

4

Організація та виконання робіт у котельнях на різних видах палива

40

дистанційна

0,2

5

Сучасні технології організації робіт на підприємствах теплопостачання

40

дистанційна

0,2

ІІІ

Сільськогосподарський напрям

 

 

 

1

Застосуванням агродрона у сільському господарстві

40

очно-дистанційна

0,2

2

Агротехнічні роботи з вирощування зернових культур

40

дистанційна

0,2

3

Правове регулювання трудових відносин у сільському господарстві в умовах воєнного стану

40

дистанційна

0,2

4

Правові та організаційні аспекти взаємовідносин у сільському господарстві

40

дистанційна

0,2

5

Сучасні технології роботи в садовому господарстві

40

дистанційна

0,2

6

Технології зберігання плодів та овочів

40

дистанційна

0,2

7

Школа фермерства 2.0: Сучасні технології обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки

40

дистанційна

0,2

8

Школа фермерства 2.0: Технології зберігання збирання яблук

40

дистанційна

0,2

9

Школа фермерства 2.0: Технології обробки ґрунту під час весняно-польових робіт

40

дистанційна

0,2

10

Школа фермерства 2.0: Технології обробки ґрунту при вирощування овочів та зернових культур

40

дистанційна

0,2

11

Школа фермерства 2.0: Технології обробки та зберігання зерна

40

дистанційна

0,2

12

Школа фермерства 2.0: Технології підготовки соняшника до переробки

40

дистанційна

0,2

13

Школа фермерства 2.0: Агротехнічні роботи з вирощування зернових культур

40

дистанційна

0,2

14

Школа фермерства 2.0: технології зберігання плодів та овочів

40

дистанційна

0,2

15

Школа фермерства 2.0: технології підготовки насіння соняшнику до переробки

40

дистанційна

0,2

IV

ІТ напрям

 

 

 

1

Microsoft Excel та Google-таблиці з нуля до PRO

226

дистанційна

1,7

2

Графічний та вебдизайн. Проєктування візуальних комунікацій

262

дистанційна

1,8

3

Застосування сучасних нейронних мереж у дизайні: від теорії до практики

40

дистанційна

0,2

4

Користувач ПК: офісні технології та Інтернет

328

очна

2,3

5

Основи роботи з растровими зображеннями в Adobe Photoshop

108

дистанційна

0,7

6

Основи розробки вебсайтів

460

дистанційна

3,2

7

Figma. Основи вебдизайну

32

дистанційна

0,2

8

Створення об'єктів та сцен 3D-графіки

292

очна

2,1

9

Створення цифрової ілюстрації

144

дистанційна

1

10

Сучасні інформаційні технології в роботі педагогів закладів дошкільної освіти

30

дистанційна

0,2

V

Логістика

 

 

 

1

Постачання, логістика та складська діяльність

328

очно- дистанційна

2,3

2

Технологія робіт при експлуатації електронавантажувача

48

очно- дистанційна

0,3

3

Технології транспортування балонів навантажувачем

40

очно- дистанційна

0,2

4

Технології транспортування негабаритних вантажів навантажувачем

40

очно- дистанційна

0,2

5

Технології транспортування ємностей з рідинами навантажувачем

40

очно- дистанційна

0,2

VІ

Торгівля

 

 

 

1

Обслуговування населення в сфері торгівлі. Правові та організаційні аспекти

40

дистанційна

0,2

2

Теоретичні та практичні аспекти роботи на РРО

40

дистанційна

0,2

3

Цифровізація та товарознавство в організації та веденні торгівлі

110

дистанційна

0,8

4

Комп’ютеризація торговельних процесів

40

дистанційна

0,2

5

Основи розробки інтернет-магазинів на CMS Opencart

40

дистанційна

0,2

6

Майстерність продажів: від новачка до профі. Сучасний облік в торгівлі

144

дистанційна

1

7

Класифікація, асортимент та технологія виготовлення кондитерських виробів

80

дистанційна

0,6

8

Класифікація, асортимент та технологія виготовлення хлібобулочних виробів

80

дистанційна

0,6

VІІ

Сфера послуг

 

 

 

1

Правові та організаційні аспекти взаємовідносин у сфері послуг

40

дистанційна

0,2

2

Основи психології та етики обслуговування відвідувачів у сфері послуг

40

дистанційна

0,2

VІІІ

Медичний напрям

 

 

 

1

Теоретичні та практичні аспекти надання домедичної допомоги

32

дистанційна

0,2

2

Загальний та спеціальний догляд за хворими

108

дистанційна

0,75

ІХ

Організація харчування

 

 

 

1

Нове харчування в закладах освіти. Аудит системи НАССР

40

дистанційна

0,2

2

Практичні аспекти роботи в програмі «СУПіК 2»: комп’ютеризація обліку в їдальнях закладів освіти

36

дистанційна

0,2

3

MS Excel в роботі працівників їдальнь закладів освіти

32

дистанційна

0,2

Х

Загальний напрям (для всіх галузей економіки)

 

 

 

1

Керування БПЛА (дроном): теорія і практика

40

очно- дистанційна

0,2

ХІ

Підприємницька діяльність

 

 

 

1

Створення малого бізнесу: теоретичні основи та практичні аспекти

94

дистанційна

0,65

2

Кадровий облік в бізнесі

108

дистанційна

0,75

3

Організація робіт на ресепшн та ведення соціальних мереж

144

дистанційна

1

4

Цифровізація та комп’ютеризація бухгалтерського обліку

324

очна

2,3

5

Офісні програми та документообіг, кадрове діловодство

144

дистанційна

1