№ з/п |
Назва курсу |
Загальна кількість годин |
Форма навчання |
Термін навчання (міс.) |
І |
Будівельний напрям |
|
|
|
1 |
Технологія робіт при виробництві цегли |
40 |
дистанційна |
0,2 |
ІІ |
Енергетичний напрям |
|
|
|
1 |
Сучасні технології обслуговування об’єктів тепло- та газопостачання |
32 |
дистанційна |
0,2 |
2 |
Організація та виконання робіт у котельнях на твердому паливі |
40 |
дистанційна |
0,2 |
3 |
Сучасне устаткування та обслуговування в житлово-комунальній сфері |
40 |
дистанційна |
0,2 |
4 |
Організація та виконання робіт у котельнях на різних видах палива |
40 |
дистанційна |
0,2 |
5 |
Сучасні технології організації робіт на підприємствах теплопостачання |
40 |
дистанційна |
0,2 |
ІІІ |
Сільськогосподарський напрям |
|
|
|
1 |
40 |
очно-дистанційна |
0,2 |
|
2 |
Агротехнічні роботи з вирощування зернових культур |
40 |
дистанційна |
0,2 |
3 |
Правове регулювання трудових відносин у сільському господарстві в умовах воєнного стану |
40 |
дистанційна |
0,2 |
4 |
Правові та організаційні аспекти взаємовідносин у сільському господарстві |
40 |
дистанційна |
0,2 |
5 |
Сучасні технології роботи в садовому господарстві |
40 |
дистанційна |
0,2 |
6 |
Технології зберігання плодів та овочів |
40 |
дистанційна |
0,2 |
7 |
Школа фермерства 2.0: Сучасні технології обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки |
40 |
дистанційна |
0,2 |
8 |
Школа фермерства 2.0: Технології зберігання збирання яблук |
40 |
дистанційна |
0,2 |
9 |
Школа фермерства 2.0: Технології обробки ґрунту під час весняно-польових робіт |
40 |
дистанційна |
0,2 |
10 |
Школа фермерства 2.0: Технології обробки ґрунту при вирощування овочів та зернових культур |
40 |
дистанційна |
0,2 |
11 |
Школа фермерства 2.0: Технології обробки та зберігання зерна |
40 |
дистанційна |
0,2 |
12 |
Школа фермерства 2.0: Технології підготовки соняшника до переробки |
40 |
дистанційна |
0,2 |
13 |
Школа фермерства 2.0: Агротехнічні роботи з вирощування зернових культур |
40 |
дистанційна |
0,2 |
14 |
Школа фермерства 2.0: технології зберігання плодів та овочів |
40 |
дистанційна |
0,2 |
15 |
Школа фермерства 2.0: технології підготовки насіння соняшнику до переробки |
40 |
дистанційна |
0,2 |
IV |
ІТ напрям |
|
|
|
1 |
226 |
дистанційна |
1,7 |
|
2 |
262 |
дистанційна |
1,8 |
|
3 |
Застосування сучасних нейронних мереж у дизайні: від теорії до практики |
40 |
дистанційна |
0,2 |
4 |
328 |
очна |
2,3 |
|
5 |
Основи роботи з растровими зображеннями в Adobe Photoshop |
108 |
дистанційна |
0,7 |
6 |
460 |
дистанційна |
3,2 |
|
7 |
Figma. Основи вебдизайну |
32 |
дистанційна |
0,2 |
8 |
292 |
очна |
2,1 |
|
9 |
Створення цифрової ілюстрації |
144 |
дистанційна |
1 |
10 |
Сучасні інформаційні технології в роботі педагогів закладів дошкільної освіти |
30 |
дистанційна |
0,2 |
V |
Логістика |
|
|
|
1 |
328 |
очно- дистанційна |
2,3 |
|
2 |
Технологія робіт при експлуатації електронавантажувача |
48 |
очно- дистанційна |
0,3 |
3 |
Технології транспортування балонів навантажувачем |
40 |
очно- дистанційна |
0,2 |
4 |
Технології транспортування негабаритних вантажів навантажувачем |
40 |
очно- дистанційна |
0,2 |
5 |
Технології транспортування ємностей з рідинами навантажувачем |
40 |
очно- дистанційна |
0,2 |
VІ |
Торгівля |
|
|
|
1 |
Обслуговування населення в сфері торгівлі. Правові та організаційні аспекти |
40 |
дистанційна |
0,2 |
2 |
40 |
дистанційна |
0,2 |
|
3 |
Цифровізація та товарознавство в організації та веденні торгівлі |
110 |
дистанційна |
0,8 |
4 |
40 |
дистанційна |
0,2 |
|
5 |
40 |
дистанційна |
0,2 |
|
6 |
Майстерність продажів: від новачка до профі. Сучасний облік в торгівлі |
144 |
дистанційна |
1 |
7 |
Класифікація, асортимент та технологія виготовлення кондитерських виробів |
80 |
дистанційна |
0,6 |
8 |
Класифікація, асортимент та технологія виготовлення хлібобулочних виробів |
80 |
дистанційна |
0,6 |
VІІ |
Сфера послуг |
|
|
|
1 |
Правові та організаційні аспекти взаємовідносин у сфері послуг |
40 |
дистанційна |
0,2 |
2 |
Основи психології та етики обслуговування відвідувачів у сфері послуг |
40 |
дистанційна |
0,2 |
VІІІ |
Медичний напрям |
|
|
|
1 |
Теоретичні та практичні аспекти надання домедичної допомоги |
32 |
дистанційна |
0,2 |
2 |
Загальний та спеціальний догляд за хворими |
108 |
дистанційна |
0,75 |
ІХ |
Організація харчування |
|
|
|
1 |
40 |
дистанційна |
0,2 |
|
2 |
Практичні аспекти роботи в програмі «СУПіК 2»: комп’ютеризація обліку в їдальнях закладів освіти |
36 |
дистанційна |
0,2 |
3 |
MS Excel в роботі працівників їдальнь закладів освіти |
32 |
дистанційна |
0,2 |
Х |
Загальний напрям (для всіх галузей економіки) |
|
|
|
1 |
40 |
очно- дистанційна |
0,2 |
|
ХІ |
Підприємницька діяльність |
|
|
|
1 |
Створення малого бізнесу: теоретичні основи та практичні аспекти |
94 |
дистанційна |
0,65 |
2 |
Кадровий облік в бізнесі |
108 |
дистанційна |
0,75 |
3 |
Організація робіт на ресепшн та ведення соціальних мереж |
144 |
дистанційна |
1 |
4 |
324 |
очна |
2,3 |
|
5 |
144 |
дистанційна |
1 |