• Адреса пр. Пушкіна, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Курси цільового призначення

Назва курсу

Термін навчання (міс.)

Кількість годин

Графічний та вебдизайн. Проєктування візуальних комунікацій

1,5

226

Microsoft Excel та Google-таблиці з нуля до PRO

1,5

226

Користувач ПК: офісні технології та Інтернет

2,1

328

Основи розробки вебсайтів

3,1

460

Основи розробки Інтернет-магазинів на CMS Opencart

0,24

40

Основи UI/UX

1,0

144

Основи системного адміністрування

1,5

226

Створення об'єктів та сцен тривимірної графіки у 3DSMAX

2,0

292

Офіс-менеджмент з основами діловодства

1,0

144

Теоретичні та практичні аспекти складської діяльності

2,5

360

Комп’ютеризація торговельних процесів

0,24

40

Основи роботи на реєстраторах розрахункових операцій

0,1

24

Цифровізація та комп’ютеризація бухгалтерського обліку

2,2

324

Цифровізація та товарознавство в організації та веденні торгівлі

1,0

144

Основи роботи з растровими зображеннями в Adobe Photoshop

0,7

108

Нове харчування в закладах освіти. Впровадження системи НАССР

0,24

40

Керування БПЛА (дроном): теорія і практика

0,24

40

Агротехнічні роботи з вирощування зернових культур

0,24

40

Ведення робіт при виробництві цегли. Правові та організаційні аспекти

0,24

40

Дотримання безпечних умов праці при виконанні робіт в котельнях на різних видах палива

0,24

40

Дотримання безпечного ведення робіт при виробництві цегли з елементами охорони праці

0,24

40

Дотримання вимог щодо виконання малярних робіт, їх якості та безпеки

0,24

40

Обслуговування населення в сфері торгівлі. Правові та організаційні аспекти

0,24

40

Організаційні та психологічні аспекти роботи педагогів закладів дошкільної освіти

0,24

40

Організація безпечних робіт на підприємстві. Правові та організаційні аспекти

0,24

40

Організація та виконання робіт у котельнях на різних видах палива

0,24

40

Організація та виконання робіт у котельнях на твердому паливі

0,24

40

Основи психології та етики обслуговування відвідувачів у сфері послуг

0,24

40

Правове регулювання взаємовідносин у сільському господарстві з елементами охорони праці

0,24

40

Правові та організаційні аспекти взаємовідносин у сільському господарстві

0,24

40

Правові та організаційні аспекти взаємовідносин у сфері послуг

0,24

40

Спеціальне навчання операторів котельні з Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском та Правил безпеки системи газопостачання

0,19

32

Створення малого бізнесу: теоретичні основи та практичні аспекти

0,4

94

Сучасні підходи до організації безпеки в навчально-виховному закладі

0,24

40

Сучасні підходи до організації робіт при обслуговуванні сільськогосподарської техніки

0,24

40

Сучасні підходи до організації робіт у сільському господарстві

0,24

40

Сучасні технології виготовлення кондитерських виробів

0,4

80

Сучасні технології обслуговування сільськогосподарської техніки

0,24

40

Сучасні технології обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки та тракторів

0,24

40

Сучасні технології опалення в житлово-комунальній сфері. Устаткування та обслуговування

0,24

40

Сучасні технології організації безпечного функціонування підприємств теплопостачання

0,24

40

Сучасні технології роботи в садовому господарстві

0,24

40

Технічне обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки та тракторів

0,24

40

Технології зберігання плодів та овочів

0,24

40

Технологія виготовлення хлібобулочних виробів

0,4

80

Устаткування та обслуговування котелень в житлово-комунальній сфері

0,24

40

Школа фермерства 2.0: Сучасні технології обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки

0,24

40

Школа фермерства 2.0: Технології зберігання збирання яблук

0,24

40

Школа фермерства 2.0: Технології обробки ґрунту під час весняно-польових робіт

0,24

40

Школа фермерства 2.0: Технології обробки ґрунту при вирощування овочів та зернових культур

0,24

40

Школа фермерства 2.0: Технології обробки та зберігання зерна

0,24

40

Школа фермерства 2.0: Технології підготовки соняшника до переробки

0,24

40

Школа фермерства 2.0: Агротехнічні роботи з вирощування зернових культур

0,24

40

Школа фермерства 2.0: технології зберігання плодів та овочів

0,24

40

Школа фермерства 2.0: технології підготовки насіння соняшнику до переробки

0,24

40