Назва курсу |
Форма навчання |
Термін навчання (міс.) |
Кількість годин |
очна |
1 день |
8 |
|
очно-дистанційна |
0,24 |
40 |
|
очно-дистанційна |
0,24 |
40 |
|
очно-дистанційна |
0,24 |
40 |
|
дистанційна |
1,5 |
226 |
|
дистанційна |
1,5 |
226 |
|
очна |
2,1 |
328 |
|
дистанційна |
3,1 |
460 |
|
дистанційна |
0,24 |
40 |
|
дистанційна |
1,0 |
144 |
|
очно-дистанційна |
1,5 |
226 |
|
очна |
2,0 |
292 |
|
дистанційна |
1,0 |
144 |
|
очно-дистанційна |
2,5 |
360 |
|
очна |
0,24 |
40 |
|
очна |
2,2 |
324 |
|
дистанційна |
0,24 |
40 |
|
Цифровізація та товарознавство в організації та веденні торгівлі |
очна |
1,0 |
144 |
Основи роботи з растровими зображеннями в Adobe Photoshop |
очна |
0,7 |
108 |
Агротехнічні роботи з вирощування зернових культур |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Ведення робіт при виробництві цегли. Правові та організаційні аспекти |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Дотримання безпечних умов праці при виконанні робіт в котельнях на різних видах палива |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Дотримання безпечного ведення робіт при виробництві цегли з елементами охорони праці |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Дотримання вимог щодо виконання малярних робіт, їх якості та безпеки |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Обслуговування населення в сфері торгівлі. Правові та організаційні аспекти |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Організаційні та психологічні аспекти роботи педагогів закладів дошкільної освіти |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Організація безпечних робіт на підприємстві. Правові та організаційні аспекти |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Організація та виконання робіт у котельнях на різних видах палива |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Організація та виконання робіт у котельнях на твердому паливі |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Основи психології та етики обслуговування відвідувачів у сфері послуг |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Правове регулювання взаємовідносин у сільському господарстві з елементами охорони праці |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Правові та організаційні аспекти взаємовідносин у сільському господарстві |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Правові та організаційні аспекти взаємовідносин у сфері послуг |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Робота та програмування верстатів з числовим програмним керуванням. Лазерне різання та 3D-друк |
очно-дистанційна |
0,24 |
154 |
Спеціальне навчання операторів котельні з Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском та Правил безпеки системи газопостачання |
очно-дистанційна |
0,19 |
32 |
Створення малого бізнесу: теоретичні основи та практичні аспекти |
|
0,4 |
94 |
Сучасні підходи до організації безпеки в навчально-виховному закладі |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Сучасні підходи до організації робіт при обслуговуванні сільськогосподарської техніки |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Сучасні підходи до організації робіт у сільському господарстві |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Сучасні технології виготовлення кондитерських виробів |
дистанційна |
0,4 |
80 |
Сучасні технології обслуговування сільськогосподарської техніки |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Сучасні технології обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки та тракторів |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Сучасні технології опалення в житлово-комунальній сфері. Устаткування та обслуговування |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Сучасні технології організації безпечного функціонування підприємств теплопостачання |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Сучасні технології роботи в садовому господарстві |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Технічне обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки та тракторів |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Технології зберігання плодів та овочів |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Технологія виготовлення хлібобулочних виробів |
очно-дистанційна |
0,4 |
80 |
Устаткування та обслуговування котелень в житлово-комунальній сфері |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Школа фермерства 2.0: Сучасні технології обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Школа фермерства 2.0: Технології зберігання збирання яблук |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Школа фермерства 2.0: Технології обробки ґрунту під час весняно-польових робіт |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Школа фермерства 2.0: Технології обробки ґрунту при вирощування овочів та зернових культур |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Школа фермерства 2.0: Технології обробки та зберігання зерна |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Школа фермерства 2.0: Технології підготовки соняшника до переробки |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Школа фермерства 2.0: Агротехнічні роботи з вирощування зернових культур |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Школа фермерства 2.0: технології зберігання плодів та овочів |
дистанційна |
0,24 |
40 |
Школа фермерства 2.0: технології підготовки насіння соняшнику до переробки |
дистанційна |
0,24 |
40 |