• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

«Навчання заради змін»: перша група фахівців та фахівчинь з постачання і логістики розпочали навчання

09.04.2024

8 квітня 2024 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ розпочалося навчання за напрямом «Фахівець з постачання, логістики та складської діяльності», яке відбувається  в межах проєкту «Навчання заради змін». 

 

Проєкт втілює ГО «Український професійний розвиток» у межах Програми «Професійна освіта в Україні/Skills4Recovery», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та діє за дорученням Уряду Німеччини.

Програма «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery» спрямована на професійну підготовку кваліфікованої робочої сили для відновлення та відбудови країни у будівництві, сільському господарстві та сфері послуг, у сфері логістики та транспорту. До навчання залучаються учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, інші  вразливі групи населення, співпраця з роботодавцями забезпечує активну соціалізацію дорослого населення. 

Нагадаємо, що реєстрація на другу хвилю навчань за цією ж професією — актуальна.

Якщо ви бажаєте здобути нових фах, реєструйтеся за посиланням https://forms.gle/fAwURHhso3sue3c57 . Навчання другої групи стартує з кінця липня 2024 року. Поспішіть залишити заявку.