• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Звітування керівника Центру

05.03.2019

28 лютого 2019 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ відбулися загальні збори колективу, на яких директор Центру Лариса Сидорчук звітувала про свою діяльність за минулий рік. Участь у загальних зборах взяв заступник директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Валерій Дудник. Збори проведено відповідно до наказу МОН України від 28.01.2005 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів» та з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління навчальним закладом, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності.

У своєму звіті Лариса Сидорчук  розкрила всі напрями роботи Центру як сучасного навчального закладу, дала аналіз виконаної роботи, розповіла про досягнуті результати, педагогічні та творчі здобутки колективу.

Валерій Дудник у своєму виступі висловив подяку колективу Центру та особисто Сидорчук Л.В. за сумлінну працю та вагомий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією політики зайнятості в Україні, соціального захисту населення від безробіття та надання якісних освітніх послуг при підготовці кваліфікованих робітників.

В обговорені звіту взяли участь працівники Центру, які високо оцінили роботу навчального закладу.