• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Звіт директора Центру за період роботи 2017 – 2021 роки

11.05.2022

11 травня 2022 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ відбулися загальні збори колективу, на яких Лариса Сидорчук звітувала про свою діяльність на посаді директора Центру. Участь у загальних зборах взяв заступник директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Валерій Дудник.

У своєму звіті Лариса Сидорчук  зазначила що головним результатом роботи колективу під її керівництвом стало створення сучасного бренду Центру як закладу освіти дорослих з високою якістю надання освітніх послуг. Лариса Володимирівна розкрила основні напрями роботи Центру за період 2017 – 2021 років та досягнуті результати: розвиток сучасного інформаційно-комунікаційного освітнього середовища, інноваційна діяльність, впровадження дистанційного та дуального навчання, проведення дослідно-експериментальної діяльності. Директор щиро подякувала всім членам колективу за творчу співпрацю, командну роботу, ініціативу та підтримку.

Валерій Дудник у своєму виступі високо оцінив роботу Лариси Володимирівни  на посаді директора Центру, висловив подяку колективу за сумлінну працю і вагомий внесок у виконання завдань, пов’язаних  з реалізацією політики зайнятості в Україні, соціального захисту населення від безробіття та надання якісних освітніх послуг при підготовці кваліфікованих робітників.

Колектив Центру високо оцінив роботу Сидорчук Л.В. на посаді директора та побажав успіхів у подальшій діяльності.