• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Завершився Педагогічний фестиваль – 2022

08.09.2022

Завершення Педагогічного фестивалю Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ цьогоріч співпало з Днем знань, який відзначається в Україні 1 вересня.

Фестиваль започатковано у 2018 році як складову системи методичної роботи Центру з метою удосконалення професійної майстерності та обміном досвідом педагогів. Також захід має велике значення становлення молодих викладачів і майстрів в/н.

Традиційно під час Педагогічного фестивалю проведено відкриті уроки, яких цього року було 12,  та підготовлено методичні розробки, відбулися творчі засідання методичних комісій.

Щороку педагогічний форум завершується креативною подією з підведенням підсумків – методичний КВК та педагогічне дефіле, вікторина «Що? Де? Коли?», і методичний пікнік.

Завершальною подією Педагогічного фестивалю 2022 став «Методичний вернісаж». У творчій атмосфері створено віртуальні портрети кожного педагога, обговорено відкриті уроки, роботу методичних комісій, намічено плани на майбутнє.

Лариса Сидорчук, директор Центру, урочисто вручила дипломи за найкращі уроки та методичні розробки.

Диплом І ступеня і методичний КіВіН отримав Олександр Капітан, майстер в/н за професією «Молодша медична сестра (молодший медичний брат») з догляду за хворими.