• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Візит керівників Державної служби зайнятості (Центрального апарату)

25.02.2019

21-22 лютого 2019 року з робочим візитом Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ відвідали Юлія Жовтяк, заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та Олександр Калігаєв, начальник відділу навчальних закладів Управління профорієнтації, профнавчання та навчальних закладів Державної служби зайнятості (Центрального апарату).

Директор Центру Лариса Сидорчук презентувала навчальний заклад як сучасний осередок професійної підготовки якісних робітничих кадрів для підприємств Дніпропетровського та інших регіонів України. Олександр Євгенович ознайомився з матеріально-технічною базою Центру, відвідав відкритий урок, який проведено викладачем Синельниковою О.Ю. в групі за професією «Продавець продовольчих товарів» та взяв участь у його обговоренні.

Під час спілкування зі слухачами та педагогами Центру були обговорені питання якості  та умов навчання, змісту робочих програм та доцільність введення нових предметів як додаткових компетентностей тощо. Слухачі  щиро і відверто відповідали на запитання і дали високу оцінку діяльності Центру.

22 лютого Юлія Жовтяк та Олександр Калігаєв відвідали навчальне відділення Центру у м. Кам’янське, де разом із директором Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторією Кузнецовою обговорювали питання подальшого розвитку відділення та перспективних напрямів професійного навчання безробітних.

Під час візиту Юлія Сергіївна підкреслила, що зміни на виробництві та, в цілому, в економіці країни відбуваються дуже швидко і основна мета служби зайнятості – організувати взаємодію з роботодавцями щодо підготовки робітничих кадрів за новими формами навчання. Гості відвідали навчальні кабінети відділення, ознайомилася з організацією освітнього процесу та матеріально-технічною базою. У форматі інтерактивного спілкування Юлія Сергіївна висловила слова вдячності педагогам за якісну роботу, за плідну співпрацю з роботодавцями, а слухачам побажала успіхів у навчанні та працевлаштуванні.