• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Випуск водіїв навантажувача в проєкті «Швидкий шлях до працевлаштування»

15.04.2024

12 квітня у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ відбувся випуск слухачів, які під патронатом німецької організації Sequa навчалися за професією водій навантажувача в рамках проєкту «Швидкий шлях до працевлаштування» в рамках міжнародної програми «Професiйна ocвіта в Україні/ Skills4Recovery».

Здобувачі освіти, серед яких були безробітні громадяни, внутрішньо переміщені особи, колишні учасники бойових дій та робітники підприємств різних регіонів України, отримали сучасну робітничу професію, а нові знання і компетентності сприятимуть їх конкурентоспроможності на ринку праці.

На ДКА були присутні представники організації Sequa, Держпраці, заступник директора НМЦ ПТО у Дніпропетровській області Віктор Василиненко, адміністрація Центру. Разом із документами державного зразка – свідоцтвами про присвоєння робітничої кваліфікації «водій навантажувача 3 розряду» здобувачі освіти отримали  посвідчення про допуск до роботи з підвищеною небезпекою.

Директор Центру Лариса Сидорчук привітала випускників та побажала їм успіху і швидкого працевлаштування для відновлення та відбудови нашої країни у післявоєнний період.