• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Відкрий свій професійний потенціал!

21.11.2023

21 листопада 2023 року для безробітних громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості, Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ провів профорієнтаційний захід «Кар’єрний квест: відкрий свій потенціал».  У форматі онлайн захід відвідали понад 300 учасників з Луганської, Житомирської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Вінницької, Донецької, Миколаївської, Київської областей та міста Києва.  

Лариса Сидорчук, директор Центру, до проведення квесту залучила майстрів виробничого навчання та викладачів і презентувала заклад освіти з метою формування у безробітних мотивації до навчання, розкриття свого професійного потенціалу.

Сергій Сороквашин, заступник директора з НМР, надав інформацію для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни щодо можливості безкоштовного навчання за робітничими професіями. Також розповів про підтвердження неформального навчання через кваліфікаційний центр за професією електрогазозварник.

Для відбудови країни і відновлення економіки вже сьогодні потрібні кваліфіковані робітники. Михайло Кузьменко, заступник директора з НВР, розповів учасникам квесту про навчання за сучасними напрямами в сфері цифрових технологій, переробної промисловості та будівництва.