• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь в українсько-німецькому проєкті: реформуємо систему профтехосвіти

29.04.2021

27 квітня 2021 року у м. Кам’янське відбувся круглий стіл-нарада в рамках українсько-німецького проєкту «Зовнішнє управління професійною освітою». Захід організовано і проведено Федерацією організацій роботодавців Дніпропетровщини (ФОРД) за участю і підтримки міської влади м. Кам’янске, представників підприємств Кам’янського району, регіональної служби зайнятості, департаменту освіти і науки ДОДА та НМЦ ПТО у Дніпропетровській області, керівників закладів П(ПТ)О.

На регіональному рівні в інтересах роботодавців за досвідом Німеччини експерти ФОРД провели опитування керівників підприємств-роботодавців та закладів П(ПТ)О. На нараді учасники обговорили результати опитування та проаналізували позиції сторін щодо оцінки перспектив і результативності співпраці, спрямованої на задоволення потреб ринку праці в кваліфікованих робітничих кадрах.

За підсумками заходу напрацьовані рекомендації. 

Від Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ у роботі круглого столу- наради взяв участь заступник директора з НМР, експерт проєкту «ЕХАМ-Дніпро» Сергій Сороквашин.