• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у звітній конференції

06.02.2023

02 лютого 2023 року Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ взяв участь у звітній онлайн конференції Кластеру поліграфічної індустрії, видавництв та цифрових технологій «Поліграфія: логістика, сервіс, якість», на якій було підведено підсумки 2022 року та визначено пріоритети та головні напрями розвитку стратегічного альянсу бізнесу, освітян та науковців заради спільного розвитку у 2023 році.

Під час  заходу учасники  узгодили цілі партнерських організацій за ключовими напрямами реалізації завдань програми підтримки кластерної організації «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за спільного фінансування Європейським Союзом та урядом Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH.

У конференції взяли  участь майже 30 партнерських бізнес-організацій та закладів вищої і професійної (професійно-технічної) освіти України. Від  Дніпропетровського центру  ПТО ДСЗ участь взяла директор Центру Лариса Сидорчук.

За результатами спільної роботи схвалено Позиційний документ щодо розвитку КПІ ВЦТ «Поліграфія: логістика, сервіс, якість» в рамках реалізації проєкту «Інноваційно-промисловий майданчик «Professional Alternative Dnipro».