• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у Всеукраїнському тижні професійної (професійно-технічної) освіти

26.11.2021

25.11.21 у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ в рамках Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти проведено День відкритих дверей. Професійна освіта сьогодні – це сучасні технології виробництва, короткі терміни навчання, нові компетенції і престижна заробітна плата.

Центр понад десять років здійснює професійну підготовку кваліфікованих робітників для підприємств промисловості, сільськогосподарського виробництва, сфери торгівлі і послуг Дніпропетровщини та інших регіонів України. Презентація закладу освіти, віртуальна  екскурсія і майстер-класи з професій познайомили школярів з освітнім процесом та педагогами, матеріально-технічною базою Центру і умовами навчання. Сьогодні на замовлення роботодавців пріоритетним стало набуття професійних компетенцій із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій: слухачі все частіше опановують знання  дистанційно, за дуальною формою – на робочих місцях - формують професійні навички. Документ про професійну освіту - це гарантія успіху та особистісної реалізації.

Щиру подяку Центру в особі Лариси Сидорчук за допомогу молоді зорієнтуватися у виборі майбутньої професії висловив колектив педагогів Сахновецької ЗОШ Хмельницької області.