• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у національному профорієнтаційному проекті «Місто Професій»

01.10.2018

30 вересня 2018 року Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ взяв участь у соціальному профорієнтаційному інтерактивному дитячому заході «Місто Професій». Захід, який за своєю специфікою та масштабністю не має аналогів в Україні, надає дитині можливість ознайомитися з робітничими професіями та доторкнутися до світу дорослих - "заробити" перші "гроші".

Педагоги Центру вже традиційно беруть участь у «Місті професій»: маленькі мешканці Дніпра та області із захопленням відвідують локацію навчального закладу. Цьогоріч педагоги та слухачі Центру  запропонували дітлахам опанувати навички з професій: молодша медична сестра з догляду за хворими, касир (в банку), контролер-касир, манікюрник та набути компетенцій з оформлення покупок за професією продавець продовольчих товарів. Маленькі «працівники» із задоволенням рахували та  пакували гроші, перевіряли їх на справжність, працювали на касових апаратах, вимірювали тиск та робили уколи, яскраво та святково оформлювали покупки, вчилися дизайну нігтів.

Кожен мешканець «Міста професій» зміг спробувати себе у різних професіях, творчо, весело і з користю провести час, а отриману «заробітну плату»  витратити в крамницях солодощів та подарунків.