• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у Міжнародному семінарі

20.09.2019

У міжнародному семінарі «Європейські цінності та компетентності у роботі закладів освіти, культури, охорони здоров’я, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування: формування, впровадження і моніторинг», який відбувся 15-19 вересня 2019 року за підтримки Міністерства культури України  взяла участь  бібліотекарка Центру Ольга Тертична. Захід проведено з метою ознайомлення з міжнародним досвідом у сферах культури, освіти, охорони здоров’я, роботою органів виконавчої влади та місцевого самоврядування європейських країн та обговорення перспективи реалізації спільних культурно-освітніх проектів. Учасники семінару відвідали Польщу та Литву та Латвію.

Під час сесій семінару у містах Вільнюсі та Ризі відбулися зустрічі з науковцями, та педагогами, освітянами, робітниками культури та урядовцями держав, які презентували свій  досвід розвитку країн у культурно-просвітницькій сфері.  Відбулися круглі столи та жваві дискусії, обговорено перспективи і можливості співпраці. 

Всі учасники семінару взяли участь у робочих екскурсіях до медичних і освітянських закладів, відвідали парламенти країн, отримали сертифікати.