• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у міжнародному проекті «ЕХАМ-Дніпро»

10.12.2018

З 3 по 7 грудня 2018 року Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ був учасником виїзного тренінгу для ЕХАМ-експертів, який проводився в межах міжнародного проекту «ЕХАМ-Дніпро», започаткованого Федерацією організацій роботодавців Дніпропетровщини разом з організацією роботодавців NORDMETALL Землі Східної Померанії Федеративної республіки Німеччини під назвою: «Зовнішнє управління професійною освітою  «ЗУПО Дніпро». Тренінг проводився за участі німецьких експертів Nordmetall на базі компанії ТОВ «АSTRA» у м. Верхньодніпровськ. Від Центру участь у заході взяв заступник директора з НМР Сергій Сороквашин.

Учасники тренінгу ознайомилися  з досвідом Німеччини щодо реалізації системи дуального навчання, визначили роль організаторів цього процесу в умовах виробництва та з’ясували правові і організаційні рамки можливостей реалізації проекту та впровадження системи дуального навчання на Дніпропетровщині.

Сергій Сороквашин презентував учасникам заходу досвід співпраці Центру з компанією ТОВ «АSTRA» та іншими підприємствами регіону щодо впровадження елементів дуальної освіти при професійній підготовці безробітних громадян.