• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у Міжнародному форумі

08.05.2018

23 квітня 2018 року у м. Київ відбувся ІІ Міжнародний бізнес-форум  «БІЗНЕСWOMAN 2018», організатором якого виступили журнал «Бізнесwoman», компанія BusinessGathering та ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку». Форум проведено за партнерства Торгово-промислової палати України, МФО «Співпраця Україна - Діаспора», Державної служби зайнятості (Центрального апарату), ТОВ «Тін Імпекс», БФ «Життя без страху», ГС «Промінь».

Метою заходу стала  консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу жінок.

Майже тисяча жінок з 20 країн світу, які представляли різні напрями діяльності, міжнародні організацій та фонди, в тому числі власники бізнесу,   стали учасниками Форуму. З вітальним словом до учасників звернувся перший президент України Леонід Кравчук. Під час заходу було розглянуто питання впливу міжнародної дипломатії та політики на розвиток України, кращі практики ведення бізнесу жінками в Україні та за кордоном та питання соціальної відповідальності бізнесу. Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) в межах Форуму проведено інформаційно-консультативний захід «Жінка. Кар’єра. Бізнес».

Від Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ участь у заході взяла директор Центру Лариса Сидорчук.