• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у медичному форумі

23.04.2019

17 – 19 квітня у Києві відбувся X Ювілейний міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації», на якому висвітлювалися питання медичної реформи та впровадження в медицину інноваційних технологій. Організаторами заходу виступили Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, Компанія LMT, до підготовки й інформаційного наповнення заходу долучилися медичні асоціації, громадські об’єднання, вищі навчальні медичні заклади, вітчизняні та зарубіжні ЗМІ. Форум відбувся за підтримки Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України.

Під час медичного форуму відбулися  науково-практичні конференції та ворк-шопи, виставки з презентацією повного спектру медичного та лабораторного обладнання, техніки, інструментарію, виробів медичного призначення тощо.

Олександр Капітан, майстер виробничого навчання з професії «Молодша медична сестра з догляду за хворими» відвідав Форум з метою підвищення кваліфікації та ознайомлення з сучасними методами догляду за пацієнтами, надання потерпілим першої медичної допомоги за новітніми методиками. Олександр Володимирович взяв участь у симпозіумі «Актуальні питання екстреної медицини та медицини катастроф» та в роботі Української школи медсестринства.