• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у круглому столі

16.02.2021

11 лютого 2021 року  Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ взяв участь у круглому столі щодо зовнішнього управління професійно-технічним навчанням на регіональному рівні в інтересах роботодавців за досвідом Німеччини. Захід організовано і проведено Федерацією організацій роботодавців Дніпропетровщини (ФОРД) під патронатом керівника  українсько-німецького проєкту «Розвиток соціального діалогу у Дніпропетровському регіоні» Ханса Манцке.  Також участь у заході взяли представники Дніпропетровської облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки ДОДА, НМЦ ПТО у Дніпропетровській області, Дніпропетровського обласного центру зайнятості,  керівники  закладів П(ПТ)О і закладів передвищої освіти. 

Серед питань, які обговорювалися в рамках круглого столу, висвітлення досвіду Німечини з управління профшколами на регіональному рівні згідно з інтересами роботодавців, профнавчання безробітних під робітничі вакансії роботодавців, практика бюджетування роботи профшкіл області тощо.

Від Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ у роботі круглого столу взяв участь заступник директора з НМР Центру, експерт проєкту «ЕХАМ-Дніпро» Сергій Сороквашин.