• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у Дні кар’єри

21.11.2019

19 листопада 2019 року Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ взяв участь у Дні кар’єри, який проведено фахівцями Дніпровського міського центру зайнятості на базі Дніпровського центру професійної освіти. Захід відвідали учні 8-11 класів загальноосвітніх шкіл Індустріального та Амур-Нижньодніпровського районів м. Дніпро. Представники вищих та професійно-технічних навчальних закладів, які взяли участь у Дні кар’єри,  ознайомили школярів з робітничими професіями: учні переглянули інформаційні презентації, взяли участь у майстер-класах. Бажаючі змогли пройти профорієнтаційне тестування та отримати консультації щодо професійного самовизначення на локації Дніпровського міського центру зайнятості.

Педагоги Центру  презентували учням навчальний заклад та ознайомили з професіями і умовами навчання. Для учасників заходу було проведено майстер-класи: всі бажаючі могли опанувати нескладні професійні навички касира  банку та касира-контролера, ознайомитися з роботою  3D-принтера.

Учасники Дня кар’єри  отримали рекламні буклети Центру, інформацію про освітні проєкти для молоді та запрошення на навчання.