• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Співпраця з роботодавцями

02.09.2022

Придніпровська ТЕС та Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочали співпрацю. Це є першим кроком до створення нових кваліфікованих кадрів, які зможуть працювати в сфері енергетики.

 

Представники ТЕС провели профорієнтаційний захід для слухачів та викладачів Центру, обговорили умови співпраці. В перспективі, енергетики станції ділитимуться досвідом та знаннями зі слухачами, будуть впроваджувати сучасні освітні проєкти, запрошувати слухачів на виробничу практику.  Знання, які слухачі отримають безпосередньо від фахівців ТЕС, більше ніде не можна отримати. Обговорені можливості впровадження дуальної форми навчання на підприємстві. Далі -  працевлаштування випускників, як на підприємстві, так і в межах України.

 

«Така співпраця - крок уперед і можливість обміну досвідом у рамках підготовки та перепідготовки працівників підприємства. Вважаю, партнерство з Дніпропетровським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості об'єднає наші зусилля щодо навчання і працевлаштування на нашій ТЕС професіоналів!» - коментує Марина Писаренкова, керівник департаменту з управління персоналом станції.