• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Розпочато навчання за новим напрямом

24.05.2022

Цифрова графіка сьогодні має великий попит і широке поширення у світі сучасних технологій, Фахівець з графічного дизайну є одним з найкреативніших та найзатребуваніших. Звичайно, ця компетентність буде особливо актуальна і в майбутньому, в тому числі у сфері фрілансу.  

У Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ розпочато навчання на нових курсах «Графічний та вебдизайн. Проєктування візуальних комунікацій». Даний курс поетапно буде знайомити слухачів із усіма тонкощами роботи графічного дизайнера – від пошуку ідеї до втілення візуального образу. Усі теоретичні знання є основою формування практичних навичок роботи в програмі «MS PowerPoint», графічному редакторі «Figma» та відеоредакторі «Adobe After Effects». До навчальної програми включено теми з основ композиції, колористики, пропедевтики, візуальної комунікації у дизайні. По завершенню курсу слухачі захищають свій власний творчий проєкт.

Термін навчання на курсах становить 30 днів  -  226 годин.

Форма навчання: дистанційна, заняття проводяться у другій половині дня.

Запрошуємо долучатися до навчання осіб, які планують працювати в ІТ сфері за напрямом графічного дизайну та тих, хто зорієнтований на власний бізнес (самозайнятість).

Для  навчання потрібно: комп’ютер з доступом до мережі Інтернет та базові знання на рівні користувача. Також необхідно пройти вхідний контроль на сайті Центру в розділі «Освітні послуги».