• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Розпочато навчання за новим напрямом

09.06.2022

8 червня у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ стартував новий курс «Комп’ютеризація торговельних процесів». Комп’ютеризація процесів – це важлива складова успіху бізнесу в торгівлі. Абсолютно неважливо, в якій саме сфері торгівлі ви плануєте працювати і яке обладнання використовується, комп’ютерні програми є універсальною системою інструментів автоматизації.

Метою навчального курсу «Комп’ютеризація торговельних процесів» є формування знань і умінь роботи в прикладних комп’ютерних програмах та відпрацювання практичних навичок облікових операцій і звітності в торгівлі. Слухачам  пропонується під час навчання загальна характеристика програми та основні навички роботи в ній, відпрацювання практичних дій з обліку операцій з товарно-матеріальними цінностями, обліку операцій з грошовими коштами, проведення звітів. 

Цільовою аудиторією є переважно особи, які працюють в сфері торгівлі, займаються комерційною діяльністю. Курс також буде цікавим особам, які планують створювати власний бізнес, займатися підприємницькою діяльністю. Термін навчання становить 5 навчальних днів (40 годин), форма навчання – очна.

Запрошуємо залучатися до навчання у нашому Центрі.