• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Реалізація заходів міжнародного проєкту

16.01.2024

Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ є учасником проєкту Німецького співробітництва «Секва», що реалізується в рамках проєкту «Швидкі навички до працевлаштування в рамках програми  GIZ Skills4Rekovery». Основна мета даного проєкту – підвищити можливості працевлаштування у приватному секторі за затребуваними професіями.

15 січня 2024 року у Центрі розпочато навчання за професією «Водій навантажувача». Здобувачами освіти є працівники приватних компаній у сфері логістики, виробництва та комунального господарства, які вирішили набути додаткову професію з метою розширення карєрних можливостей. Навчання проходить за очно-дистанційною формою, що дає можливість вивчати теорію в записі у зручний час. Виробниче навчання проходить у майстерні та на полігоні навчального закладу. Усі слухачі вдячні партнерам Центру за можливість безкоштовного навчання та можливості отримати нову професію без відриву від трудової діяльності.

Також, у межах даного проєкту, 12 лютого 2024 року стартує навчання за професією «Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими». Навчання відбувається за кошти німецького партнера «Секва» і для бажаючих є безоплатним.