• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Проведено тренінг «Власна справа»

12.06.2024

10 червня у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ завершено другий етап  тренінгів «Власна справа» для безробітних громадян Дніпропетровщини. Тренінги організовано ГО «Junior Achievement Ukraine» в рамках  проєкту «Бізнес-навички для зростання економіки: навчальні курси для студентів, викладачів професійної освіти та підприємців-початківців» за дорученням Федерального уряду Німеччини і проводяться у співпраці з Державним центром зайнятості.

Навчання проходять безробітні громадяни з метою формування додаткових компетентностей заснування власної справи, що сприятиме розвитку економіки регіону, створенню нових робочих місць, товарів та послуг. Взаємодія учасників тренінгу до активної самореалізації, позитивних змін у житті.  

Тренери  Тетяна Мененко та Тетяна Молчанова створюють у навчальній аудиторії творчу атмосферу, відпрацьовують техніки формування бізнес-ідей та визначення стратегічних напрямів їх реалізації через дослідження ринку, попиту на товари та послуги, визначають цільові аудиторії бізнесу. Учасники тренінгу розглядають можливості залучення стартового капіталу через участь у  грантових програмах, вивчають зміни у оподаткуванні бізнесу. Практичні вправи знайомлять учасників  із техніками генерації бізнес-ідей, SWOT-аналізу, допомагають визначити особисті напрями діяльності та  складати бізнес-план.

«Дякуємо за навчання, - саме такі відгуки учасників тренінгу звучать при вручення сертифікатів, - це чудово, Центр допоміг нам стати впевненими у можливості розвитку власної справи, ми бачимо реальні перспективи і маємо знання».