• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Проведено тренінг «Власна справа»

04.06.2024

4 червня у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ завершено перший з трьох тренінгів «Власна справа» для безробітних громадян Дніпропетровщини. Тренінги організовано ГО «Junior Achievement Ukraine» в рамках  проєкту «Бізнес-навички для зростання економіки: навчальні курси для студентів, викладачів професійної освіти та підприємців-початківців» за дорученням Федерального уряду Німеччини і проводяться у співпраці з Державним центром зайнятості.

Навчання проходять безробітні громадяни з метою формування додаткових компетентностей заснування власної справи, що сприятиме розвитку економіки регіону, створенню нових робочих місць, товарів та послуг.

Під час тренінгу сертифіковані тренери Тетяна Мененко та Тетяна Молчанова відпрацьовують такі теми як генерація бізнес-ідеї, дослідження ринку, організація бізнесу опановують інформацію про грантові програми, оподаткування, управління витратами, визначають цільові аудиторії бізнесу, методи залучення стартового капіталу. Практичні вправи знайомлять учасників  із техніками генерації бізнес-ідей, SWOT-аналізу, допомагають визначити особисті напрями діяльності, складати бізнес-план.

Командна синергія педагогів та здобувачів освіти наповнює навчання креативною атмосферою, мотивує учасників тренінгу до позитивних змін у житті.