• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Проведено педагогічну раду

14.01.2021

12 січня 2021 року в Дніпропетровському ЦПТО ДСЗ проведено педагогічну раду, на якій підведено підсумки роботи Центру у 2020 році та визначено пріоритетні напрями роботи на поточний рік.

Лариса Сидорчук, директор Центру, у своїй доповіді зазначила, що враховуючи зміни, які відбулися у освітньому процесі на виконання карантинних вимог пандемії COVID-19, педагогічний колектив має значні результати. Всього у 2020 році в Центрі пройшли навчання 4807 слухачів, у тому числі за професіями – 413 осіб. Внесено суттєві зміни до організації освітнього процесу, який адаптовано до дистанційної форми проведення занять теоретичного циклу та дуальної форми проведення виробничого навчання за професіями їз залученням виробничих потужностей роботодавців.

Центр розпочав дослідницьку роботу в межах експерименту всеукраїнського рівня за темою «Формування підприємницької компетентності майбутніх кваліфікованих робітників сфери послуг у процесі професійної підготовки».

На педагогічній раді погоджено План роботи Центру на 2021 рік, вирішено організаційні питання, пов’язані з початком нового навчального року.