• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Проведено огляд-конкурс на кращий навчальний кабінет (лабораторію, майстерню)

06.01.2023

У листопаді-грудні 2022 року в Центрі проведено конкурс «Кращий навчальний кабінет (навчально-виробнича майстерня, лабораторія Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ». Цей захід вже традиційно проводиться у закладі освіти  та спрямований на активізацію і удосконалення роботи завідуючих навчальними кабінетами, навчально-виробничими майстернями та лабораторіями у створенні належних умов для надання якісних освітніх послуг слухачам. Захід також сприяє підвищенню професійного рівня педагогів та удосконаленню їх педагогічної майстерності. Під час огляду враховувалося створення та ефективне застосування сучасних засобів навчання, впровадження інформаційно-комунікаційних технологій та інтерактивних методів навчання освітній процес, естетичне оформлення приміщення, додержання вимог охорони праці.

Наприкінці грудня підведено підсумки конкурсу та вручено нагороди переможцям.

I місце присвоєно кабінету-лабораторії комп’ютерних технологій. 

ІІ  місце  - кабінету організації та технології торговельних процесів та секції непродовольчих товарів магазину-майстерні.

ІІІ місце - кабінету  ІТ–технологій та вебдизайну.

Усіх переможців нагороджено дипломами. Організаційний комітет та журі конкурсу висловили подяку педагогам за системну роботу та участь у конкурсі і побажали творчого натхнення та нових результатів.