• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Проведено атестацію педагогів Центру

31.03.2023

31 березня 2023 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ проведено засідання атестаційної комісії І рівня, на якому прийнято рішення про  встановлення відповідних категорій і тарифних розрядів педагогічним працівникам, що атестувалися.

Адміністрація Центру та члени атестаційної комісії  у межатестаційний період відвідували робочі та відкриті уроки, знайомилися з системою роботи педагогів, досвідом впровадження у освітній процес ІТ, дистанційного та дуального навчання,  сучасних педагогічних технологій.   

Всі педагоги пройшли курси підвищення кваліфікації, мають власні розробки та публікації, брали активну участь у конференціях, науково-практичних семінарах.

Члени атестаційної комісії підкреслили вагомий внесок педагогів у роботу Центру в умовах воєнного стану і пандемії, адаптацію освітнього процесу та удосконалення і розвиток навчально-методичної бази.  

Члени комісії побажали викладачам і майстрам виробничого навчання, які атестувалися у 2023 році, творчого натхнення, здобутків на педагогічній ниві, високих показників якості навчання здобувачів освіти.