• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Перший випуск групи: інформаційні технології для закладів дошкільної освіти

19.12.2022

14 грудня 2022 в Центрі відбувся випуск першої групи слухачів - вихователів  дитячих садочків м. Дніпро. Курси за напрямом «Сучасні інформаційні технології в роботі педагогів  закладів дошкільної освіти» організовано на замовлення педагогів. Основна мета курсів – навчити вихователів дитячих садочків працювати з інструментами дистанційного навчання так, щоб зробити заняття з малюками сучасними та інтерактивними, пізнавальними і цікавим. За 5 днів очного навчання (20 годин) слухачі інтенсивно опановували інформаційні технології: вчилися максимально використовувати ресурси мережі Інтернет, можливості та інтерфейс програми MS Power Point, працювали з засобами обробки мультимедіа.

У своїх відгуках всі випускники висловили слова подяки педагогам Центру і визначили теми для перспектив подальшої співпраці.

Всіх, хто бажає навчатися на курсах за програмою «Сучасні інформаційні технології в роботі педагогів  закладів дошкільної освіти» запрошуємо до нашого Центру. Про формування нових груп можна дізнатися на сайті https://cpto.dp.ua  та на сторінці у Фейсбуці.

Форма навчання очна.

Приєднуйтеся до навчання!