• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Обговорюємо результати експериментальної діяльності

16.06.2023

14 червня відбувся круглий стіл «Сучасні підходи у формуванні підприємницької компетентності майбутніх кваліфікованих робітників сфери послуг у процесі професійної підготовки».

В заході взяли участь заступники директорів та викладачі економічних дисциплін закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Дніпра.

Від Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ результати експериментальної роботи «Формування підприємницької компетентності майбутніх кваліфікованих робітників сфери послуг у процесі професійної підготовки»  презентував кандидат педагогічних наук, заступник директора з НМР Сергій Сороквашин, а дві випускниці Центру за професією «Манікюрник» поділилися своїми історіями успіху відкриття власного бізнесу.

У процесі обговорення розглянуто питання актуалізації пошуку інноваційних методик формування підприємницької компетентності майбутніх фахівців, і, зокрема, сфери послуг у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, що стає основним фактором їхньої успішної підготовки до професійної діяльності, пов’язаної зі сферою послуг, а також до відкриття власної справи.