• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Нові знання - нові перспективи

14.04.2022

Стрімкий розвиток комп’ютерної техніки та інформаційно-комунікаційних технологій є однією з характерних прикмет сьогодення.  Попит на спеціалістів у галузі комп’ютерних технологій, зокрема у сфері комп’ютерної графіки та 3D-друку, постійно зростає.  
13 квітня у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ відбувся випуск слухачів, які пройшли навчання на курсах за програмою «Створення об’єктів та сцен тривимірної графіки у 3DSMAX».  
На заняттях слухачі успішно вивчали базові поняття моделювання графічних об’єктів, тривимірної комп’ютерної графіки, основи дизайну і візуалізації сцен, створення анімації. На уроках з Основ 3D-друку вчилися обслуговувати та налаштовувати 3d-принтер, виконувати роботи з різними видами пластику для 3d-друку, працювати зі слайсерами.  Цікавими та корисними були уроки щодо створення власного бізнесу. 
Інформація для бажаючих навчатися:
- форма навчання очна;
- обов’язковими є базовий рівень володіння ПК, знання офісних програм та основ роботи в мережі Інтернет, наявність персонального комп’ютера та доступу до мережі Інтернет та проходження вхідного тестування.  
Термін навчання 2 місяці (288 годин).
Всіх бажаючих запрошуємо  до  навчання на курсах.