• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Навчатися для життя та роботи

25.09.2020

23-25 вересня 2020 року в рамках  освітньо-інформаційного заходу «Навчатися для життя та роботи», який проходить під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, Дніпропетровським центром ПТО ДСЗ проведено вебінари та офлайн майстер-класи для здобувачів освіти Дніпровського вищого професійного училища будівництва та СЗОШ № 22 м. Мелітополь.

Учні отримали цікаву інформацію про конкурентне середовище ринку праці, попит роботодавців у сучасних успішних робітниках, про формування м’яких навичок (soft skills). Ознайомилися з основами створення власного бізнесу та реалізації особистісних підприємницьких навичок.

Майбутні випускники закладів освіти змогли оцінити практичне значення інформаційних технологій у пошуку гідної роботи, отримали інформацію щодо самостійного отримання знань та формування навичок за допомогою сучасних безкоштовних ресурсів: електронної платформи  Prometheus  https://prometheus.org.ua, студії онлайн освіти ЕДЕРА https://www.ed-era.com, єдиного порталу державних послуг Дія https://diia.gov.ua.

 

З онлайн матеріалами заходу можна ознайомитися протягом вересня за посиланнями:

Навчатися для життя та роботи

 

Тема: Ринок праці сьогодні та пошук роботи

 

Тема: Цифровізація пошуку роботи (практикум)