• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

«Навчання заради змін»: запрошуємо дорослих на безкоштовні навчальні курси за напрямом “Фахівець з постачання, логістики та складської діяльності”

25.03.2024

Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та ГО «Український професійний розвиток» оголошують набір учасників та учасниць на короткострокові професійні навчальні курси.

 

Наш заклад  було обрано одним із партнерів проєкту «Навчання заради змін» за результатами відкритого конкурсу. Проєкт «Навчання заради змін» виконується в межах Програми «Професійна освіта в Україні/Skills4Recovery», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та діє за дорученням Уряду Німеччини.

 

Впродовж наступних трьох місяць ми будемо навчати чоловіків та жінок, які хочуть здобути нові компетентності у галузі постачання, логістики та складської діяльності.

 

Навчальні курси за напрямом “Фахівець з постачання, логістики та складської діяльності” безоплатні та передбачають фінансову підтримку для усіх учасників/учасниць.

 

Також в межах проєкту можна отримати фахову психологічну підтримку. Після закінчення навчання учасники та учасниці отримають посвідчення та сертифікат про підвищення кваліфікації, що підтвердять їхню професійну компетентність.

 

Учасниками можуть стати дорослі чоловіки та жінки, які прагнуть здобути нові знання або підвищити свою кваліфікацію за вищезгаданим напрямом. Важливою умовою участі є мотивація учасників та бажання активно і відповідально навчатися впродовж трьох місяців. Учасники та учасниці будуть визначені за результатами конкурсу.

 

Навчання триватиме впродовж квітня-червня 2024 року та проходитиме у Дніпрі за адресою пр. Лесі Українки 55.

 

Початок навчання 8 квітня 2024 року.  Реєстрація на навчання за посиланням: http://surl.li/rqzgh.  Останній день прийому заявок 31 березня.

 

Програма «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery» спрямована на підтримку навчання та перепідготовку кваліфікованої робочої сили в чотирьох секторах економіки, важливих для процесу відновлення: будівництво, транспорт і логістика, сільське господарство та сфера послуг. Ця мета досягається через зміцнення спроможності надавачів послуг професійної освіти та покращення умов для надання якісних й орієнтованих на ринок праці освітніх послуг, залучення вразливих груп населення і співпрацю з роботодавцями. Програма реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє за дорученням Федерального Уряду Німеччини. Бюджет Програми складає 10 мільйонів євро. Програма Skills4Recovery триває з середини 2023 по середину 2026 року та охоплює Львівську, Вінницьку, Чернівецьку, Київську, Полтавську та Дніпропетровську області.