• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Навчаємо заради перемоги

10.06.2022

Життя кожного з нас змінилося з 24 лютого  - в Україні війна, жахлива війна, яка не має жодного пояснення і виправдання. І кожен з нас щоденно своєю працею наближає перемогу рідної країни.  У Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ освітній процес не зупинявся ні на день – усі навчальні групи було переведено на дистанційну форму здобуття освіти, у більшості  професій до дистанційної форми проведення занять було адаптовано і виробниче навчання. Велика робота проведена адміністрацією та педагогами щодо організації виробничої практики на підприємствах.

Сьогодні в Центрі проходять навчання 230 слухачів, з них 220 осіб перебувають на обліку в службі зайнятості. А всього за час війни пройшли навчання 559 осіб. Відбулися випуски груп за професіями касир (в банку), електрогазозварник, молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими, продавець непродовольчих товарів, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення та манікюрник. 95 осіб пройшли підвищення кваліфікації на курсах за різними напрямами ІТ-сфери, понад 30 осіб,  готуючись до нового навчального року, підвищили кваліфікацію на курсах «Нове харчування у закладах освіти. Впровадження системи НАССР».

Розглядаючи перспективи змін на ринку праці після закінчення війни, Центр розробив для дорослого населення нові напрями навчання: «Графічний та вебдизайн. Проєктування візуальних комунікацій»,  «Основи розробки Інтернет-магазинів на CMS Opencart», «Основи UI/UX», «Основи системного адміністрування», «Комп’ютеризація торговельних процесів»,  та курси за частковими професійними кваліфікаціями за напрямами «Механізоване зварювання і наплавлення в середовищі захисних газів» і «Ручне дугове зварювання й наплавлення».

Весь колектив Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ своєю працею наближає нашу перемогу і допомагає дорослому населенню Дніпропетровщини та інших регіонів оновити свої знання, отримати робітничу професію, підвищити кваліфікацію і бути конкурентоспроможними на ринку праці.    

Ми всі впевнені, що мир і спокій поверниться на нашу землю, а наша незалежна Україна була, є і завжди буде єдиною, суверенною та незламною для ворогів!

Усіх бажаючих запрошуємо залучатися до навчання у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ. Інформація про навчання розміщена на сайті Центру та у Facebook.