• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Ми – команда!

02.10.2022

«Командна робота - здатність працювати разом у напрямку спільного бачення.

Здатність направляти індивідуальні досягнення до організаційних цілей.

Це - паливо, що дозволяє звичайним людям досягати незвичайних результатів.»

Енрю Карнегі

 

Колектив Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ  – це яскрава і творча команда однодумців, які об’єднані єдиними цілями і задачами – забезпечити людині новий старт у житті. Навчання дорослих - справа нелегка, але педагоги і співробітники, які забезпечують діяльність Центру, злагоджено і на результат працюють разом багато років.

Очолює колектив директор - Лариса Сидорчук, яка чітко розуміє, що Центр – це співдружність однодумців, в якій кожен робить свій індивідуальний внесок у колективну творчість, кожен збагачується духовно і професійно  завдяки творчості колективу, і в той же час збагачує своїх колег. Ми проводимо уроки і навчаємо своїх слухачів. Ми навчаємося самі, працюємо і разом відпочиваємо. Двері Центру завжди відкриті для добрих людей, а наші серця – для творчих задумок, добрих справ і нових починань.

Напередодні професійних свят – Дня працівників освіти України і Дня працівників професійно-технічної освіти щиро бажаємо колективу Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ, миру і здоров’я, спільних творчих здобутків і натхнення у праці.