• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

День відкритих дверей Центру

27.05.2021

26 травня  2021 року Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ  традиційно провів День  відкритих дверей у онлайн форматі. Захід проведено спільно з Дніпропетровським обласним центром зайнятості для шукачів роботи та спеціалістів служби зайнятості Вінницької, Миколаївської, Черкаської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.  

Директор Центру Лариса Сидорчук презентувала заклад освіти та ознайомила учасників заходу з основними напрямами діяльності і перспективами співпраці щодо впровадження дистанційної та  дуальної форми навчання. Під час віртуальних екскурсій Центром гості ознайомилися з освітнім процесом, навчальною і матеріально-технічною базою: відвідали урок з українського ділового мовлення в групі, яка навчається на курсах за напрямом «Теоретичні та практичні аспекти складської діяльності» та виховний захід до Всеукраїнського дня краєзнавства «Краю мій рідний».

Участь у віртуальному дні відкритих дверей взяли випускники Центру Тетяна Лапшева (професія Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими) та Ганна Нечіпоренко (курси за напрямом «Основи розробки вебсайтів»).

Завершилася зустріч онлайн спілкуванням з педагогами та слухачами Центру.