• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

День відкритих дверей Центру

01.10.2021

29 вересня  2021 року Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ  традиційно провів День  відкритих дверей у онлайн форматі. Захід проведено спільно з Дніпропетровським обласним центром зайнятості для шукачів роботи та спеціалістів служби зайнятості Хмельницької,  Вінницької, Миколаївської, Черкаської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.  

Директор Центру Лариса Сидорчук презентувала заклад освіти та ознайомила учасників заходу з основними напрямами діяльності і перспективами співпраці щодо професійної підготовки та  впровадження дистанційної і  дуальної форм навчання. Під час віртуальних екскурсій Центром гості ознайомилися з навчальною і матеріально-технічною базою Центру, переглянули майстер-класи з професій Касир (в банку), Контролер-касир та курсів за напрямом «Створення об’єктів та сцен тривимірної графіки у 3DSMAX».  

Участь у віртуальному дні відкритих дверей взяла Коріне Рябова, головний фахівець з підбору персоналу АТ «Ощадбанк», з яким Центр багато років плідно співпрацює щодо підготовки кваліфікованих робітничих кадрів за професією Касир (в банку).

 Завершилася зустріч онлайн відповідями Лариси Володимирівни на запитання.