• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

День відкритих дверей Центру

01.07.2021

30 червня 2021 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ  традиційно відбувся онлайн День  відкритих дверей. Захід проведено за співпраці з Дніпропетровським обласним центром зайнятості для шукачів роботи та спеціалістів служби зайнятості Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Луганської та Дніпропетровської областей.  

Директор Центру Лариса Сидорчук презентувала заклад освіти, ознайомила учасників заходу з основними напрямами діяльності і перспективами співпраці у професійному навчанні безробітних. Лариса Володимирівна розповіла про професії і курси за компетенціями, за якими здійснюється навчання, про впровадження дистанційної та дуальної форми здобуття освіти.

Під час віртуальної екскурсії Центром гості ознайомилися з освітнім процесом та умовами навчання, з матеріально-технічною базою та переглянули майстер-класи з професій Продавець продовольчих товарів і Касир (в банку).

Участь у віртуальному дні відкритих дверей взяли випускники Центру Роман Банах (професія Електрогазозварник), та Лариса Кравченко (курси цільового призначення «Комп’ютеризація бухгалтерського обліку»), яка сьогодні працює начальником відділу кадрів ТОВ «Дніпровський хлібозавод №11»  і є представником роботодавців.

Завершилася зустріч онлайн спілкуванням з педагогами та слухачами Центру.