• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Демонструємо майстерність з комп’ютерної графіки та вебдизайну

04.01.2023

У жовтні-грудні 2022 року в Україні проводився Міжнародний конкурс з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo». Організаторами конкурсу є Лабораторія використання інформаційних технологій в освіті при кафедрі інформатики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка (Україна), кафедра кібернетики і прикладної математики Ужгородського національного університету (Україна), Державний університет Бріджвотер (США), Вільний університет Тбілісі (Грузія), Академія Яна Длугоша (Польща), Університет Малтепе (Туреччина).

На конкурс було подано дві роботи наших здобувачів освіти за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» відповідно до тематики конкурсу - «Фантазії свободи».

За результатами конкурсу у номінації Комп’ютерна анімація робота Володимира Герасименка та  Тетяни Верещаки посіли 1 та 2 місце відповідно. Наші слухачі нагороджені дипломами переможців, а викладач Лілія Загородня  - сертифікатом за підготовку конкурсантів.

Міжнародний конкурс проводиться щорічно серед студентів закладів вищої освіти, професійно-технічної освіти та учнів старших класів закладів загальної середньої освіти, які знайомі з інформаційними технологіями і здатні створювати графічні та анімаційні роботи у номінаціях: Комп'ютерна графіка, Комп'ютерна анімація, Вебдизайн, Візуальне програмування.

Вітаємо наших конкурсантів з перемогою та бажаємо подальших досягнень!