• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Вітаємо з Днем працівників торгівлі!

26.07.2019

Напередодні  професійного свята Дня працівників  торгівлі щиро вітаємо всіх з святом! Бажаємо гарного попиту на товари, ласкавих покупців,  благополуччя та міцного здоров’я!

У дитинстві  всі ми, маленькі хлопчики  і дівчатка,  із задоволенням грали в "продавців і покупців". "Зважували" і "продавали" тістечка з піску і цукерки-камінчики. Для когось ці ігри так і залишились  просто приємним спогадом дитинства, а когось і сьогодні пов′язують з обраною професією. Чудово, коли дитячі мрії втілюються в життя! У Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ сьогодні здійснюється професійна підготовка за трьома професіями торговельної галузі. Викладачами та майстрами виробничого навчання працюють досвідчені фахівці торгівлі.

Для  слухачів Центру, що навчаються за професіями «Продавці непродовольчих товарів»  та «Контролер-касир» у Центрі проведено розважальний  захід, в програмі якого весела вікторина, конкурс капітанів, змагання з  професійної майстерності. Учасники проявили активність, командну взаємодію, перейнялись святковим настроєм.  Бажаємо майбутнім продавцям та касирам  професійної самореалізації, фінансового благополуччя, вихованих і вдячних  покупців!