Кухня | Холодні страви | Гарячі страви | Десерти | ||
---|---|---|---|---|---|
Салати | Закуски | Перші страви | Другі страви | ||
Українська | Варя гуцульська | Холодець з хроном | Борщ | Полтавські галушки | Перекладенець |
Оселедець під шубою | Сало у шоколаді | Капусняк запорізький | Банош | Маківник | |
Капуста квашена з журавлиною | Печериці фаршировані | Борщ пісний | Голубці | Львівський сирник | |
Французька | Вогезьський салат | Рийєт з курки | Баклажанний крем-суп «Ренуар» | Картопля огратен | Бріоші |
Салат «Панзанелла» | Деліс'єз із сиру | Французький суп з гарбуза | Гратин з птиці | Лігурійський лимонний пиріг | |
Тар-тар | Маринований лосось | Суп «Конті» | Тартифлетт | Саварен «Тріумф» |
Рецепт Гарбузової каші від ресторану