• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Звітування директора Центру

03.03.2023

2 березня 2023 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ відбулися загальні збори колективу, на яких директор Центру Лариса Сидорчук звітувала про свою діяльність у минулому році. Участь у загальних зборах взяли заступник директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Раїса Малоіваненко та провідний фахівець з питань зайнятості відділу активних програм зайнятості Оксана Харченко.

У своєму звіті Лариса Сидорчук  підвела підсумки роботи колективу Центру у 2022 році – організації та забезпечення освітнього процесу під час воєнного стану, забезпечення безпеки всіх учасників освітнього процесу та співробітників, надання якісних освітніх послуг. Лариса Володимирівна подякувала всім членам колективу за  злагоджену, відповідальну та креативну роботу, відмітила плідну співпрацю з Дніпропетровським обласним центром зайнятості у вирішенні задач розвитку Центру.

Раїса Малоіваненко у своєму виступі висловила подяку колективу Центру та особисто директору Ларисі Сидорчук за сумлінну працю і вагомий внесок у виконання завдань, пов’язаних  з реалізацією політики зайнятості в Україні та націлила колектив на подальшу співпрацю, активізацію роботи з роботодавцями і пошук нових шляхів надання освітніх послуг дорослому населенню.

В обговорені звіту взяли участь працівники Центру, які в свою чергу високо оцінили роботу закладу освіти під керівництвом  Сидорчук Л.В.