• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Запрошуємо усіх бажаючих на навчання у Школі проєктних менеджерів

13.10.2020

Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості пропонує практичний курс «Школа проєктних менеджерів» з розробки та написання та супроводу (реалізації)  грантових та власних соціальних проєктів.  Курс реалізується в рамках програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім». 

Метою курсу  є набуття здобувачами освіти знань та формування практичних навичок проєктного менеджменту.

Цільовою аудиторією  курсу «Школа проєктних менеджерів»  є особи, які планують працювати з проєктами в установах (організаціях) та/або у власній компанії  (професійні управителі багатоквартирних будинків, голови ОСББ, енергоаудитори, енергоменеджери, інженери-консультанти, інженери-проєктувальники тощо).

Педагоги Центру, залучені до викладання,  у рамках підписаного Меморандуму між Державним центром зайнятості та Державною установою «Фонд енергоефективності» пройшли навчання за програмою «Супроводження проєктів для участі у Програмі «Енергодім».

Для кандидатів на навчання обов’язковими є повна вища освіта та базовий рівень володіння ПК, знання офісних програм та основ роботи в мережі Інтернет, наявність персонального комп’ютера (без особливих вимог до апаратного забезпечення) та доступу до мережі Інтернет (з мінімальною пропускною здатністю каналів зв’язку 5 Мбіт/с).

Термін навчання: загальний фонд навчального часу – 40 годин.

Форма навчання:  дистанційна.

Початок навчання: 28 жовтня 2020 року.

Вартість навчання: 1329 грн