• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

З перемогою, рідний Центре!

04.08.2020

4-6 серпня у Київському Палаці Спорту відбувається головна подія року освітньої галузі України – Одинадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2020» та виставка освіти за кордоном «World Edu».

Захід організовано Компанією «Виставковий Світ» за підтримки і участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. На виставці представлені заклади середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, наукові установи, виробники та постачальники засобів навчання, асоціації, видавництва, освітні портали. У пошуках шляхів реалізації сучасних форм та забезпечення якості освіти захід об’єднує учасників та збагачує досвідом.

У  номінації «Організаційні, педагогічні й методичні засади побудови престижної та сучасної професійної освіти» конкурсна робота Центру на тему: «Престижність професійної  освіти  дорослих: реалії  часу та шляхи побудови» нагороджена золотою медаллю та Дипломом переможця.  Заклад освіти також нагороджено Дипломом за активну участь у презентації досягнень із модернізації національної освіти, директорку  Центру Ларису Сидорчук нагороджено Дипломом за активну участь у розвитку сучасної національної системи освіти.