• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Випуск молодших медичних сестер у проєкті «Швидкий шлях до працевлаштування»

08.05.2024

8 травня у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ відбувся випуск слухачів, які під патронатом німецької організації Sequa навчалися за професією молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими в рамках проєкту «Швидкий шлях до працевлаштування» міжнародної програми «Професiйна ocвіта в Україні/ Skills4Recovery».

Здобувачі освіти, які на час випуску вже отримали запрошення на роботу від медичних установ, де проходили виробничу практику, отримали сучасну робітничу професію, а нові знання і компетентності сприятимуть якості роботи та кар’єрного зростання.

На ДКА були присутні представники організації Sequa, куратор проєкту, заступник директора НМЦ ПТО у Дніпропетровській області Віктор Василиненко, адміністрація Центру. Здобувачі освіти за результатами іспиту отримали документи державного зразка – свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими».

Заступник директора з НМР Центру Сергій Сороквашин привітав випускників та побажав їм успіху у подальшому працевлаштуванні, натхнення у роботі для відновлення та відбудови нашої країни у післявоєнний період.