• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Відкриття Центру інноваційних витрат поліграфічної галузі

10.07.2023

7 липня 2023 року в Українському державному хіміко-технологічному університеті відбулося урочисте відкриття Центру інноваційних витрат поліграфічної галузі Дніпропетровщини. Організатором  заходу виступила Громадська організація «Кластер поліграфічної індустрії, видавництв та цифрових технологій «Поліграфія: логістика, сервіс, якість». Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ є активним членом цієї організації.

За злагоджену партнерську співпрацю у розвитку поліграфічного кластеру Дніпропетровщини директор Центру Лариса СИДОРЧУК відзначена Подячним листом.

Учасники заходу – представники малого і середнього бізнесу, наукових установ та закладів професійно-технічної освіти, отримали нові інсайти для розвитку власного бізнесу, науки та освіти через трансфер технологій. 

В межах заходу проведено презентацію ідей та ініціатив Кластеру поліграфічної індустрії, видавництв та цифрових технологій для повноцінного розвитку державно-приватного партнерства в регіоні, панельну дискусію «Технології для трансформації», культурну програму в АРТ-просторі УДХТУ.