• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Успішне завершення експерименту

11.12.2023

7 грудня 2023 року на засіданні науково-методичної комісії з інноваційної діяльності ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» відбувся захист результатів трирічної дослідно-експериментальної роботи колективу закладів П(ПТ)О та НМЦ ПТО Дніпропетровщини в рамках всеукраїнського експерименту «Формування підприємницької компетентності майбутніх кваліфікованих робітників сфери послуг у процесі професійної підготовки».

Експеримент став унікальною можливістю для Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ разом із Кам’янським центром підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, Дніпровським центром професійної освіти та спеціалістами НМЦ ПТО у Дніпропетровській області створити методичну та методологічну базу і опрацювати практичні аспекти формування підприємницької компетентності у здобувачів освіти - як у учнівської молоді, так і у дорослих.

Із звітом та підведенням підсумків експерименту виступив Сергій Сороквашин, заступник директора з НМР Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ.

Колектив Центру щиро вдячний  науковому керівнику експерименту - професору Ларисі Сергеєвій, партнерам, експертам та здобувачам освіти за активну співпрацю і взаємодію.

Одним із результатів експериментальної роботи  є навчально-методичний комплекс з основ підприємницької діяльності «Спеціальний курс «Кар’єра в бізнесі: підприємницький успіх», який буде корисним як педагогам, так і здобувачам освіти.

https://skills.cpto.dp.ua/enmk.html?fbclid=IwAR34VdzMjgcFPonpWjWRgCAXvl9wQFJVPtbZMmNifsm16XFBUxFRu2oiUmQ