• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у профорієнтаційному заході «ProfiЛіто»

31.07.2018

30 червня 2018 року Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ взяв участь у профорієнтаційному заході Дніпропетровського обласного центру зайнятості «ProfiЛіто». Це свято професій проводилося для дітей, які відпочивають у оздоровчому центрі соціальної реабілітації санаторного типу «Перлина Придніпров’я». Привітали учасників та відкрили свято заступник директора ОЦЗ Валерій Дудник та Голова Піщанської ОТГ Дмитро Лисичкин. У заході взяли участь навчальні заклади регіону, спеціалісти обласної Лікарні Мечникова, представники пожежної частини. 

Діти із захопленням взяли участь у квесті - саме така форма знайомства з різними професіями була запропонована учасникам: кожна команда дітлахів відвідувала локації за окремими маршрутами, брала участь у майстер-класах та впевнено йшла до виконання основного завдання - розшифрувати назву певної професії.

На локації «Освітня» педагоги Центру Наталія Гаврилюк, Дмитро Жмурін та Роман Калініченко  розповідали дітям про навчання за робітничими професіями, на курсах за компетенціями. Попит на операторів 3d-друку тільки з’являється на ринку праці України, але для малечі - це вже сучасна реальність. Тому всім дуже сподобався  3d-принтер, який прямо у них на очах створював чарівну сову.

Захід завершився врученням подарунків всім учасникам від обласної служби зайнятості, веселим флешмобом, пам’ятними фотографіями та гарним настроєм.