• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Роботи слухачів Центру до Міжнародного Дня захисту дітей

01.06.2018

Сучасний урок – це твір мистецтва,

де педагог уміло використовує всі

можливості для розвитку особистості учня

М.Ебнер-Ешенбах

 

Процес навчання нерозривно пов’язаний із розвитком особистих якостей учня та вихованням, до якого б віку цей учень не відносився. Готуючись до кожного уроку, наші викладачі знаходять  елементи, які роблять урок цікавим,  практично-направленим та пов’язаним із подіями, які відбуваються у житті суспільства або професійній сфері.

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей слухачі курсів «Користувач ПК: офісні технології та Інтернет», виконуючи завдання лабораторно-практичної роботи за темою «Пошук та збереження графічної інформації», створили вітальні листівки до цього дня.  Їм у нагоді стали знання про принципи використання пошукових систем, формати та властивості графічних файлів, основи роботи у MS PowerPoint.

Колектив Центру щиро вітає дітей та  їх батьків з Міжнародним Днем захисту дітей! Хочеться, щоб діти всього світу були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

Бажаємо нашим маленьким землякам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, батьківського піклування та сяючих посмішок!