• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Проєкт «ЕХАМ Дніпро»: співпраця з роботодавцями

23.12.2021

В рамках українсько-німецького проєкту «ЕХАМ-Дніпро», учасником якого є Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ, проведено моніторинг ефективності співпраці закладів професійної (професійно-технічної) освіти та роботодавців - підприємств Павлоградського району.

21 грудня 2021 року на нараді, яка відбулась в ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», Сергій Сороквашин, заступник директора з НМР Центру, експерт проєкту, представив узагальнені результати  моніторингу щодо зазначеного питання – анкетування 16 підприємств регіону різних форм власності та напрямів економічної діяльності. Участь у заході взяли учасники проєкту Німеччини та Дніпропетровщини, представники районної та міської влади, служби зайнятості, об’єднаних територіальних громад, підприємств та закладів освіти.

За результатами обговорення визначено конкретні дії стейкхолдерів з процесу формування трудового робітничого потенціалу, в тому числі представників об’єднаних територіальних громад. Також сформовано бачення перспектив формування нової моделі державного закладу П(ПТ)О для реалізації державної політики забезпечення ринку праці кваліфікованими робітниками.