• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Презентовано навчальний посібник

06.10.2021

Напередодні Дня працівників професійно-технічної освіти в Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ заступник директора з навчально-методичної роботи, кандидат педагогічних наук Сергій Сороквашин презентував навчальний посібник «Основи 3D-друку», який видано у співавторстві з Стрільцем О.І. та Рогачовим Д.А.

У навчальному посібнику розглянуто теоретичні основи 3D-друку та 3D-сканування, висвітлено основи тривимірного моделювання, технологію та програмне забезпечення для об’ємного друку, типові дефекти і способи їх уникнення.

Навчальний посібник призначений для учнів (слухачів) закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які навчаються за професією оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, а також може бути використаний у підготовці робітничих кадрів для будівельної галузі, машинобудування. Посібник буде корисним у процесі вивчення предметів загальноосвітньої підготовки та у проєктній освітній діяльності.

Навчальний  посібник «Основи 3D-друку» рекомендовано вченою радою Інституту професійно-технічної освітиНАПН України до використання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти (протокол №1 від 11.01.2021р.) та схвалено навчально-методичною радою НМЦПТО у Дніпропетровській області (протокол №1 від 28.01.2021р).